Kalite Politikamız

Kalite Politikamız

Uygar İnşaat, malzeme ve işçilikte yüksek kalite standartlarına ulaşan; kârlılığı korurken Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği, Yapı Denetim Kanunu gibi yürürlükteki ilgili kanun ve yönetmeliklere uygunluğu elden bırakmayan yapılar inşa eder. Firmamız, güçlü bir yönetim politikası ve yetkin bir ekip ile yönetilen kalite süreçleri ile sürekli iyileştirme ve gelişim sağlar.

Kalite politikamızın dayandığı temel ilkeler:

  • Önce İnsan

Uygar Taahhüt, tüm işlerinin merkezine insanı koyar. İnsan odaklı çalışma yaklaşımı ile iş sağlığı ve güvenliğini en üst düzeyde tutarken ürettiği çözümlerin ihtiyaca uygun olmasına öncelik verir.

  • Her Zaman Yenilikçi, Her Zaman Yaratıcı

İçinde yaşadığımız yüzyılın anahtarı olan teknoloji, yenilikçi ve yaratıcı yöntemlerin kullanımı için birçok fırsat sunmaktadır. Bu fırsatları gözden kaçırmamak ve etkili bir şekilde kullanabilmek standartların üzerine çıkan işlerin yaratımına olanak sağlar. Bu sebeple Uygar Taahhüt, inşaat sektörünün modern ve yaratıcı çözümlerini kullanarak inşa ettiği yapıların kalitesini garantiler ve aynı zamanda ülkemiz inşaat sektörünün ilerlemesine katkıda bulunur.

  • Etkili Zaman Yönetimi

İnşaat sektöründe etkili ve verimli zaman yönetimi, kalite ve güvenlik göz ardı edilmeden işin zamanında tamamlanması anlamına gelir. Uygar Taahhüt, zamanı planlarken işin gerekliliklerini ihmal etmez ve ilgili tüm standartlara uygun şekilde inşa ettiği yapıları zamanında teslim eder.

  • Sürekli Gelişim

Uygar Taahhüt, yönetim ekibi ve tüm çalışanlarıyla her düzeyde ve her aşamada kaliteden sorumludur. Verimli ekip çalışması yöntemleriyle uyumu ve yaratıcılığı teşvik ederken profesyonel eğitimlerle sürekli ilerlemeyi ve gelişmeyi amaçlar.

  • Mükemmele Doğru

Uygar Taahhüt, her zaman mükemmeli hedefler. Yapılarında güvenlik, kalite ve sağlamlık kadar estetiğe de önem verir ve her yönüyle mükemmeli ortaya koymak için çalışır.

KALİTE ASLA BİR TESADÜF DEĞİL, DAİMA ZEKİCE BİR ÇALIŞMANIN SONUCUDUR. JOHN RUSKIN

Scroll to Top